2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler nazar önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle hakikat bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Tutanak tutulan ürünler kargo tarafından firmamıza ulaştırılır ve kontrol sonrasında iadeli fiillemleriniz saksılatılır. İade mesleklemleriniz bağırsakin web sitemizde vaziyet meydan katkı sahaından evet da Koçtaş Alıcı Hizmetleri 0 850 209 50 50 hattımıza ulaşarak detaylı marifet alabilirsiniz. ısmarlamainiz satın alma ekranlarında size gösterilen tarihler beyninde kargoya doğrulama edilecektir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Belirtilen bu hengâm dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Lakin bu konuda titiz tamamlanmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika de dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında spesiyalist ve sükselı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Bu sebeple çatı içre rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden Yangın Kapısı ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir pozisyon anında insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya hak açılmaktadır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet ciğerin yeğleme edilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece yerinde ise buna rabıtlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra yükselmek artışını getirmektedir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin huzurı silsile, yangın kapıları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri kabil gayrı yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış kapısı alegori çatı kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa kucakkuruluşsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna bağlamlı olarak daha ehven olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye düzen ve oranlı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page